Denver patosirao Feniks, Jokić zaradio žestok udarac laktom

U finišu treće četvrtine meča između Denvera i Finiksa došlo je do sukoba u kom je u glavnoj ulozi bio srpski košarkaš Nikola Jokić.

10.05.2023. 09:35
  • Podeli:
Durant_jokic_foto_TW-645b4294f33b9.webp Foto: Twitter/@BleacherReport

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Finiksa 118:102 u petoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Tim iz Kolorada je došao do treće pobede u seriji i trenutno vodi 3:2 u polufinalnoj seriji.

Ponovo je svoju ekipu do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 29 poena, 13 asistencija i 12 skokova, dok se u timu iz Arizone istakao Devin Buker sa 28 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Potpuno neočekivano, u finišu treće četvrtine meča između Denvera i Finiksa došlo je do sukoba u kom je u glavnoj ulozi bio srpski košarkaš Nikola Jokić. 

Njega je, naime, na pola minuta pre kraja jako odgurnuo Kevin Durant i na taj način je dobio tehničku grešku. Jokić umalo nije završio na podu, a epilog svega je da se vrlo brzo stvorila gužva, te je čak i obezbeđenje moralo da reaguje

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()