Denver poražen i bez dvojice igrača: Jokić nije mogao sam protiv Baksa

Janis je bio u prednosti

13.02.2024. 08:46
  • Podeli:
Nikola Jokić-65cb1e194cf4b.webp Foto: AP Photo/Morry Gash/Tanjug

Košarkaši Denvera poraženi su od ekipe Milvokija sa 112:95.

Aktuelni MVP lige i najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić, meč je završio sa 29 poena i 12 asistencija, i nije mogao sam da parira neverovatno raspoloženim Baksima.

Istovremeno, zabrinjavajuća je bila povreda Kaldvel-Paula i Džamala Mareja, koji nisu ni igrali drugo poluvreme. Ipak, drugi saigrači su morali daleko više da doprinesu šampionskom timu.

Dugo očekivani susret prošao je razočaravajuće za Nikolu Jokića i ekipu, koji od samog starta nisu postojali na terenu. Cela utakmica pretvorila se u šou košarkaša Milvokija koji su u jednom trenutku imali i 28 poena prednosti.

U sudaru dva MVP kandidata, nešto bolji bio je Janis Antetokompo. Grk je dao sa 36 poena i 18 skokova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()