Denver slavio u produžetku, Jokić pomogao tripl-dablom

Srpski centar je ove sezone ostvario sedmi tripl-dabl

26.12.2022. 09:15
  • Podeli:
nikola_jokic - reuters-639aba3cc74c3.webp Foto: Reuters

Košarkaši Denvera su u dramatičnom NBA meču, posle produžetka, pobedili Finiks sa 128:125. Nikola Jokić je imao fenomenalan učinak i u pobedi učestvovao sa novom, neverovatnom statistikom. 

Srpski centar je za 44 minuta na terenu postigao 41 poen, zabeležio po 15 skokova i asistencija, što mu je sedmi tripl-dabl učinak u sezoni.

Pratili su ga Aron Gordon sa 28 i Džamal Marej sa 26 poena.

Kod Finiksa, najefikasniji je bio Deandre Šamet sa 31 poenom.

Denver sada ima učinak 21:11, a Finiks 19:15.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()