Dobre vesti za Makabi: Jokubaitis se vraća u tim nakon povrede palca

On je zbog povrede palca preskočio prethodne tri utakmice u Evroligi

25.10.2024. 22:45
  • Podeli:
jokubaitis profimedia-671b5de95acc0.webp Foto: Profimedia

 Košarkaš Makabija, Rokas Jokubaitis se vraća u tim posle oporavka od povrede palca, saopštio je danas klub iz Tel Aviva koji mečeve Evrolige kao domaćin igra u Beogradu. 

Jokubaitis je zbog povrede palca preskočio prethodne tri utakmice u Evroligi, pobedu protiv Efesa i poraze od Partizana i Žalgirisa. Makabi u Evroligi ima skor 2-3.

Povratak Jokubaitisa u tim dolazi u pravi čas za trenera Odeda Kataša, pred duplo kolo Evrolige. Makabi će u utorak gostovati Fenerbahčeu, a u četvrtak će dočekati Real u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Makabi je saopštio i da se od povrede oporavio i Venjen Gabrijel ali je istaknuto da još nije izvesno da li će biti spreman za duplo kolo Evrolige i da će se više o njegovom povratku u tim znati u ponedeljak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()