Dobre vesti za Real pred Partizan: Vraća se Mario Hezonja

Meč Partizana i Real Madrida igra se u četvrtak od 20.45

08.10.2024. 18:20
  • Podeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Čelnici Real Madrida su bili izuzetno zabrinuti zbog misteriozne bolesti Marija Hezonje.

Naime, hrvatski košarkaš je izgubio čak osam kilograma za kratak period, a propustio je neke važne utakmice španskog prvenstva.

On se vratio posle poraza od Bajerna u Evroligi i zaigrao tek protiv Saragose ovog vikenda kada je Real "iščupao" pobedu u ACB ligi.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koju je okačio njegov saigrač Ksavijer Rejtan-Mejs.

"Izgubio je 8 kilograma, ali i dalje misli da je Super Mario Hezonja. Drago mi je što si se vratio, nedostajao si nam malo", rekao je Rejtan-Mejs.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()