Dončić nema dilemu: Slovenac otkrio ko je GOAT u košarci

Mnogi se slažu sa njegovim mišljenjem

08.10.2023. 09:16
  • Podeli:
luka_doncic - reuters-1667461434659.webp Foto: Reuters

Luka Dončić je najveća zvezda Dalas Maveriksa i jedan od najboljih košarkaša sveta. Ali on ima svoju najveću zvezdu i najboljeg košarkaša ikada. 

Slovenački košaršak je bio u centru pažnje u Abu Dhabiju, gde boravi u okviru priprema za novu NBA sezonu. Pitali su ga ko je za njega najbolji košarkaš svih vremena. Odgovor je ispucao bez razmišljanja i dileme: 

"Majkl Džordan".

Mnogi su ostali iznenađeni Dončićevom reakcijom jer je Slovenac nekoliko puta isticao da je oduvek veliki fan Lebrona Džejmsa

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()