Dončić predvodio Sloveniju do prvog mesta u grupi

Neverovatna partija Slovenca protiv Gruzije

28.08.2023. 16:11
  • Podeli:
Luka Dončić-64ecaaf7c3327.webp Foto: AP Photo/Hiro Komae/Tanjug

Košarkaška reprezentacija Slovenije pobedila je selekciju Gruzije 88:67 (16:17, 29:16, 18:17, 25:17) u meču 2. kola grupe F na Svetskom prvenstvu u Okinavi.

Najefikasniji u selekciji Slovenije bio je Luka Dončić, koji je postigao 34 poena i imao 10 skokova i šest asistencija. U poraženom timu najbolji je Aleksander Mamukelašvili, koji je ubacio 21 poen.

Selekcija Zelenortskih ostrva pobedila je ranije Venecuelu 81:75. Slovenija na prvom mestu ima četiri boda, dok su Gruzija i Zelenortska ostrva sakupili po tri. Venecuela je poslednja bez bodova.

U poslednjem kolu, koje je na programu 30. avgusta, sastaće se: Gruzija - Venecuela i Slovenija - Zelenortska ostrva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()