Dončić sa tripl-dablom "ugasio" Šarlot: Micić i Pokuševski se nisu proslavili

Hornetsi nisu bili ni blizu da ugroze protivnika

10.04.2024. 08:45
  • Podeli:
Luka Dončić i Aleksej Pokuševski-6616351b76c53.webp Foto: AP Photo/Jacob Kupferman/Tanjug

Dalas Maveriksi ubedljivo su savladali na gostujućem terenu ekipu Šarlota sa 130:104.

Hornetsi nisu bili ni blizu da ugroze Teksašane, naročito sa Lukom Dončićem na visokom nivou.

Slovenački superstar je završio meč sa tripl-dabl učinkom od 39 poena, 12 skokova i 10 asistencija, pogodivši osam trojki iz 17 pokušaja.

Srpski tandem kod Hornetsa nije imao baš veče za pamćenje. Vasilije Micić je upisao pest poena, četiri asistencije i dva skoka za 26 minuta na parketu. Nije ubacio nijedan pokušaj za tri, dok je za dva bio na 3/7.

Aleksej Pokuševski je za 12 minuta zabeležio četiri poena i četiri skoka za 12 minuta na parketu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()