Dončiću ukinuli suspenziju, a on pokazao kako se igra

Maveriksi su u Indijanapolisu prekinuli i niz od četri uzastopna poraza

28.03.2023. 09:03
  • Podeli:
Luka Doncic_Tanjug AP-64228392953ac.webp Foto: Tanjug/AP

NBA liga je pred utakmicu Dalas - Indijana saopštila da je Luki Dončiću ukinula suspenziju, odnosno da su mu poništili poslednju tehničku grešku, što je bek Maveriksa maksimalno iskoristio i predvodio svoj tim do pobede - 127:104

Maveriksi su u Indijanapolisu prekinuli i niz od četri uzastopna poraza, pa došli do 37. trijumfa u sezoni, dok su Pejsersi poraženi 43. put ove sezone.

Slovenac je odigrao sjajnu partiju. Predvodio je svoj tim sa 25 poena, sedam skokova i šest asistencija čime je pomogao Dalasu da dođe do važnog trijumfa u borbi za plej-of.

Pratio ga je Kajri Irving sa 16 poena, šest dodavanja i tri skoka

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()