Đorđević demantovao da menja posao: Lažna vest može da nanese nepotrebnu štetu

Srpski trener ostaje "ponosni selektor kineske reprezentacije"

14.12.2023. 12:57
  • Podeli:
Aleksandar Djordjevic-64c65df0a72c7.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije Kine Aleksandar Đorđević demantovao je da će preuzeti reprezentaciju Italije.

Pojedini mediji objavili su da će Đorđević da preuzme reprezentaciju Italije, koju sa klupe predvodi Đanmarko Poceko.

"Pre puštanja bilo koje objave u etar uvek bi trebalo proveriti do kraja razlog, povod i naravno (ne) istinitost iste, jer lažna vest može da nanese nepotrebnu i neželjenu štetu na razne strane. Sale Đ - selektor kineske (!) reprezentacije", napisao je Đorđević na društvenoj mreži X prvo na srpskom jeziku.

A potom se nekadašnji selektor Srbije oglasio i na italijanskom: 

"Pre objavljivanja vesti, morate da se uverite da je ona istinita i utemeljena. U suprotnom, postoji rizik da se nanese šteta, čak i nenamerno, svim uključenim stranama. Ponosno nastavljam sa svojom ulogom selektora kineske reprezentacije".

Đorđević je selekciju Kine preuzeo 2022. godine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()