Dragić još u priči oko Partizana: Razgovaram sa nekoliko klubova i čekam(o) Lilarda

Neophodno je shvatiti da je NBA biznis, kaže slovenački košarkaš

14.07.2023. 11:21
  • Podeli:
goran-dragic-fiba.jpg

Slovenački košarkaš Goran Dragić (37) izjavio je da bi voleo da se vrati u Majami, ali je dodao da još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

Dragić je za Majami igrao od 2015. do 2021. godine.

"Glavna želja mi je da se vratim u Majami. Svi sada čekaju da Damijan Lilard odluči gde će da nastavi karijeru. Kada to bude poznato, otvoriće se prostor i za ostale igrače. Razgovaram sa nekoliko klubova, ali dosta toga će biti poznato za nekoliko dana kada vest bude objavljena", izjavio je Dragić za Siol.net.

Deca Gorana Dragića žive i idu u školu u Majamiju, pa je to najjači razlog zašto bi da se vraća u SAD. Šta god da bude iskusan sportista je svestan okolnosti.

"Tamo sam proveo najboljih sedam godina u karijeri, mislim da bi povratak u Majami bio šlag na torti. Neophodno je shvatiti da je NBA biznis i da se na kraju računaju samo rezultati. Majami je imao fenomenalnu sezonu, stigli su do finala NBA lige, a već su promenili pola tima. Danas možete da igrate za Majami, a već sutra ste u Memfisu. To je tako", istakao je slovenački košarkaš i dodao da je fizički i psihički spreman za narednu sezonu.

Dragić je pored Majamija igrao za Slovan, Mursiju, Olimpiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()