Drim tim našao sparing partnera pred OI: Spektakl kreće iz Las Vegasa

Pre Pariza košarkaši SAD sleću u London

25.01.2024. 23:00
  • Podeli:
Košarkaška lopta-64eda7596d854.webp Foto: AP Photo/Aaron Favila/Tanjug

Košarkaški savez Kanade saopštio je da će reprezentacija ove zemlje 10. jula u Las Vegasu odigrati prijateljski meč sa Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi "Basketnjuz".

"Idemo u Las Vegas da odigramo meč protiv SAD. To će da bude dobra priprema za naš tim uoči Olimpijskih igara u Parizu. Duel sa Amerikancima neće samo da bude test utakmica, već i važan korak u ostvarenju naših ciljeva ovog leta", rekao je generalni direktor Košarkaškog saveza Kanade Rovan Baret.

Košarkaški savez SAD je ranije saopštio da će 20. jula u Londonu odigrati prijateljski duel sa Južnim Sudanom, a dva dana kasnije sastaće se sa Nemačkom.

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()