Drugi poraz Igokee: Galatasaraj slavio u Banjaluci

Tim iz Laktaša pokazao je da može parirati Galatasaraju uprkos porazu.

07.09.2023. 22:23
  • Podeli:
Srn2023-9-7_2218748_0 galatasaraj igokea banjaluka srna-64fa3c4540f33.webp Foto: Srna

Košarkaši "Galatasaraja" iz Istanbula savladali su "Igokeu" rezultatom 82:71 u drugoj utakmici drugog dana Internacionalnog košarkaškog turnira u Banjaluci, koji se igra povodom 50 godina postojanja košarkaškog kluba iz Aleksandrovca.

Tim iz Laktaša pokazao je da može parirati Galatasaraju uprkos porazu. Galatasaraj je čitav meč vodio, ali je Igokea držala razliku od pet poena prednosti sve do same završnice.

U četvrtoj četvrtini Galatasaraj je napravio značajniju razliku kojom su i priveli kraju treći meč na turniru povodom 50 godina postojanja KK Igokea.

Utakmici u Laktašima prisustvovao je i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je gledao i prethodni meč između "Hapoela" iz Jerusalima i "Turk Telekoma" iz Ankare, koji je dobila izraelska ekipa rezultatom 87:79.

Utakmici između "Igokee" i "Galatasaraja" pratila je i proslavljena košarkaška reprezentativka Srbije Saša Čađo, koja je rodom iz Republike Srpske.

Internacionalni košarkaški turnir otvoren je sinoć, a u premijernoj utakmici pred punim tribinama Nacionalnog teniskog centra "CSKA" iz Moskve savladao je "Igokeu" 82:66.

Na turniru učestvuju "Igokea", beogradski "Partizan", "CSKA", "Hapoel", "Turk Telekom" i "Galatasaraj.

Turnir traje do 10. septembra kada su na programu mečevi za plasman.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()