Dubai krenuo sa pojačanjima za ABA ligu: Stižu Nemanja Dangubić i Leon Radošević

Opredelili su se za iskustvo

28.06.2024. 23:00
  • Podeli:
Nemanja Dangubić-63f8b2ae5de30.webp Foto: Profimedia

Ekipa Dubaija će iduće sezone biti debitant u Evropi, pošto će zaigrati u ABA ligi, a već su počeli i sa pojačanjima za novu sezonu, te će prva dva košarkaša ovog kluba postati Nemanja Dangubić i Leon Radošević.

Radi se o dva veoma iskusna košarkaša, koja imaju bogato iskustvo igranja čak i u najjačem evropskom takmičenju.

Dangubić je neko ko je veoma dobro poznat na ovim prostorima, igrao je za Megu, potom za Zvezdu, a kasnije i za Partizan, dok je poslednje dve sezone u Grčkoj. On je prethodnu sezonu proveo u Peristeriju, s kojim je igrao i fajnal for Lige šampiona.

S druge strane, Leon Radošević je počeo u Ciboni, igrao je za Armani, potom Lijetuvos Ritas, Albu Berlin, Bešiktaš, Bamberg, Bajern i Tortonu.

Naravno, Dubai neće ovde stati, pošto imaju tek dva košarkaša u svom timu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()