Đurišić ide na operaciju: Miško Ražnatović otkrio koliko će pauzirati srpski košarkaš

Nije najgori scenario

16.07.2024. 13:27
  • Podeli:
djurisic-669658a936ca8.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić doživeo je povredu na meču u Letnjoj NBA ligi, kada je u meču protiv San Antonio Sparsa morao da napusti teren veoma brzo, a ispostavilo se se da se radi i prelomu metatarazalne kosti levog stopala, zbog koje će na operaciju, što je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović.

Naime, Nikola Đurišić je bio starter, ali je morao da napusti veoma brzo teren zbog povrede, a ubrzo je stavio na nogu i čizmu, dok su se obistinile i najgore slutnje.

Atlanta je objavila da je povreda ozbiljnije povrede, dok se sada oglasio i menadžer košarkaša.

Miško Ražnatović je ostavio kratku poruku putem svog naloga na društvenoj mreži "X", gde je rekao i koliko će pauzirati.

"Nikola Đurišić je nastupajući za Atlantu, na meču NBA letnje lige, zadobio povredu u vidu preloma metatarzalne kosti levog stopala. Saniranje povrede iziskuje operaciju, koja se očekuje u toku ove sedmice. Povratak na teren je planiran za kraj septembra", napisao je Miško.

Podsetimo, Đurišić je draftovan ovog leta sa 43. pozicije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()