Duško Ivanović o ishodu derbija: Nikola ima slomljeno rebro

Ambijent je bio izvanredan, osim ovih incidenata. Hajde da ne navijamo protiv sebe, ovo je sport, rekao je trener Zvezde

29.11.2022. 12:59
  • Podeli:
Duško Ivanović_Profimedia-1668338596121.webp Foto: Profimedia

Prvi srpski košarkaški derbi, u sezoni u kojoj će ih biti najviše, pripao je Crvenoj zvezdi posle trijumfa nad Partizanom od 90:74 . Posle te pobede trener tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović pohvalio je utakmicu, ali je dao i kompletan ishod duela:

"Nikola (Ivanović) je nezgodno pao i biće odsutan duži period. Ima jedno rebro slomljeno, mislim da mu je drugo napuklo. Biće odsutan jedno mesec, mesec i po dana, ali dobro. Vratiće se on".

Trener Crvene zvezde je zadovoljan atmosferom u timu, a i onom koja ih prati sa tribina:

"Lakše je kada se dobije, ali bili bi ovi momci dobri i da se izgubilo. Velika je stvar da ova ekipa ima karakter i mislim da smo pobedili sa odbranom. Protiv ekipe kao što je Partizan mi ne možemo da igramo poen za poen i to se opet pokazalo. Ambijent je bio izvanredan, osim ovih incidenata. Hajde da ne navijamo protiv sebe, ovo je sport".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()