Dža Morant još četiri meča van terena: Grizli u borbi sa stresom

Košarkaš Memfisa je posle incidenta u Denveru objavio da će tražiti stručnu pomoć

09.03.2023. 12:09
  • Podeli:
Ja Morant foto Tanjug:AP Photo:Michael Wyke-6409badac9be8.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

Košarkaški klub Memfis je saopštio da najbolji igrač Grizlisa Dža Morant neće nastupiti na naredne četiri utakmice u NBA ligi.

Čelnici Memfisa suspendovali su pre nekoliko dana Moranta, pošto je košarkaš u subotu mahao pištoljem u noćnom klubu posle poraza od Denvera. On je posle incidenta u Denveru objavio da je odlučio da zatraži pomoć kako bi mogao da se lakše nosi sa stresom.

Lokalna policija je pokrenula istragu o ovom incidentu, a jutros je objavila da protiv Moranta neće biti podignuta optužnica.

Morant nije igrao za svoj klub na mečevima protiv LA Klipersa i LA Lejkersa, a Memfis je izgubio oba duela.

On će sigurno da propusti duele protiv Golden Stejta i Majamija, kao i dva meča protiv Dalasa. Na teren bi trebalo da se vrati 17. marta na utakmici sa ekipom San Antonija.

Morant je ove sezone imao prosečan skor od 27,1 poen, 8,2 asistencije i šest skokova. Memfis je treći na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 38 pobeda i 26 poraza.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()