Džikić nije više trener Hapoela: Ne događa se često da klub ostane bez trenera iz ovih razloga

Jerusalim će zauvek biti tvoj dom, piše u poruci kluba

04.01.2024. 11:03
  • Podeli:
Aleksandar Džikić-659681323eecd.webp Foto: Profimedia

Srpski trener Aleksandar Džikić nije više trener Hapoela iz Jerusalima. Klub je doskorašnjem treneru, koji se nije sa ekipom vratio iz Beograda u Izrael, zahvalio emotivnom porukom. 

"Hvala Džile. Ne događa se svaki dan ili svake godine da košarkaški klub mora da se rastane sa svojim trenerom zbog razloga koji se ne tiču profesionalnosti. Nažalost, mi sada prolazimo kroz takav slučaj prvi put. Hapoel Jerusalim sada i zvanično potvrđuje odlazak Aleksandra Džikića, zbog ličnih problema usled sigurnosne situacije u Izraelu. Džile, želimo da ti zahvalimo za divnu godinu i po dana u klubu. Tokom tvog boravka, došli smo do finala Lige šampiona, osvojio si Stejt Kup, kao i Vinter kup, a izgradio si i odličan, veoma kvalitetan tim, koji igra za svoje navijače i za koji ćemo učiniti sve da ostanu zajedno.

"Džile, svi mi u Hapoelu, igrači, treneri, uprava, menadžment, osoblje, navijači... Svi ti zahvaljujemo iz dubine našeg srca za sve što si uradio za ovaj klub. Želimo ti uspeh na svkaom putu koji izabereš. Jerusalim će zauvek biti tvoj dom", piše u poruci kluba iz Izraela, države koja je u ratu sa Hamasom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()