Eksum razočaran: Sve se promenilo od kada sam bačen na parket

Trebalo je da idemo u Kaunas, ovo će dugo boleti, smatra Australijanac iz Partizana

11.05.2023. 08:02
  • Podeli:
Dante Eksum-644aec05825a6.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Partizana Dante Eksum posle trežeg poraza u nizu od Real Madrida (98:94), istopljenih 18 predosti i propuštenog odlaska na fajnal for Evrolige smatra da se u seriji, od pet epizoda, sve preokrenulo od kada je on bačne na parket.

"Mnogo toga se promenilo kada sam bačen na parket u onoj utakmici, definitivno. Izbacili su nam dva igrača napolje u nastavku serije. Igrao sam povređen ostatak serije. Svi koji igraju košarku i koji su videli snimak znaju da kazna nije bila dovoljna. Svi su bili šokirani kada su videli da je samo pet utakmica. Ne igramo MMA. Osećao bih se bolje da se barem izvinio, ali je on to uradio samo kroz medije. Evroliga je to pogurala".

Australijanac ističe da je ceo taj sukob promenio tok serije i da je ipak njegov tim morao da slavi.

"Razočaran sam 100 odsto. Kevin Panter je pokušao da me zaštiti dok me neko udara, dobija jednu utakmicu suspenzije, posle toga neko drugi njega napada, to je ogromna "sprdnja". Naravno da će igrač da se brani u toj situaciji. Ne znam šta da kažem, morali smo da pobedimo, ali mislim da je sve to promenilo seriju", rekao je Eksum i dodao da je ovo bolan momenat za ceo tim.

Odvrnuo se igrač i na poslednji meč u Madridu:

"Ne znam šta bih mogao reći. Bili smo u prednosti, znali smo koliko da budu "prljavi" i tako to ide. Jako smo razočarani, zaslužili smo da idemo dalje, svi to znaju. Ovo će nas dugo boleti. Trebalo je da idemo u Kaunas, sada više ne možemo ništa da promenimo. Sada treba da izduvamo glave i okrenemo se ABA ligi. Ako možemo da izvučemo nešto dobro iz ovoga, pokušaćemo. Trebalo je da završimo ovo u našu korist", završio je vidno razočarani Eksum.

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()