Embid bez dlake na jeziku: Briga me za Jokića, igram za svoju reprezentaciju

Košarkaški spektakl nas očekuje na Igrama u Parizu

09.07.2024. 11:00
  • Podeli:
embid jokic tanjug ap-65a78124590a9.webp Foto: AP Photo/Matt Slocum

Džoel Embid prokomentarisao je duel sa Nikolom Jokićem na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

On je rođen u Kamerunu, pre nekoliko godina je obećao Francuskoj da će igrati za nju, ali se ipak na kraju odlučio za treću, najjaču opciju – Sjedinjene Američke Države.

A SAD će biti prvi rival Srbije u grupnoj fazi košarkaškog turnira na Igrama u Parizu ovog leta.

Javnost taj duel očekuje s posebnim nestrpljenjem upravo zbog novog okršaja dva najveća NBA rivala u ovom trenutku, poslednja dva MVP-ja lige – bivšeg Embida i aktuelnog Jokića.

"Briga me za Jokića. Igram za svoju reprezentaciju. To je suština svega. Fokusiramo se na sebe i pokušavamo da svi budemo na istoj strani. Kada stignemo tu, svi znamo šta je naš fokus", rekao je Embid.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()