Emotivna poruka Anđušića: Kevine, tvoje nasleđe u Partizanu će živeti zauvek

Panter će pojačati redove Barselone

18.06.2024. 17:40
  • Podeli:
Danilo Anđušić-1664878540647.webp Foto: Miloš Milovanović/Tanjug

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić oprostio se od Kevina Pantera koji napušta taj klub posle tri sezone.

U utorak su se crno-beli oprostili od svog kapitena koji će najverovatnije put Barselone, koja mu navodno nudi tri miliona evra neto za jednu sezonu.

"Ništa sem uživanja nije bilo igranje pored tebe i to što sam te zvao Kapitenom, a još važnije, bratom za ceo život. Tvoje nasleđe u Partizanu će ostati da živi zauvek. Ljubav za tebe Kevine", napisao je Anđušić na platformi "X".

Nije poznato ni da li će Anđušić ostati sa timom i sledeće sezone, s obzirom na to da mu je istekao ugovor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()