Prvo pojačanje crno-belih: U Zadru plaču zbog odlaska Lakića u Partizan

On je ponikao u redovima Crvene zvezde

08.06.2024. 18:13
  • Podeli:
Arijan Lakic Dusan Milenkovic ATA IMAGES-666482ececeaa.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Srpski plejmejker koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, Arijan Lakić će biti prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu.

On ima 24 godine, u dresu Zadra u sezoni za nama je odigrao ukupno 28 utakmica, sa prosekom od 32 minuta po meču, uz  9,6 poena po utakmici, uz 3,9 skokova i 3,6 asistencija.

Njegov odlazak iz Zadra teško je pao treneru Danijelu Jusupu.

"Šta da kažem, rasplakao sam se kada sam čuo da odlazi. Fantastičan mladić, izuzetan radnik.Zaslužio je sve što mu se događa. Radom je zaslužio. Besprekorno je trenirao prethodne dve sezone, uvek na treningu među prvima...", rekao je Jusup za Mocart Sport.

FOTO: KK ZADAR

On je tako potvrdio informaciju da će nekadašnji zlatni srpski junior karijeru nastaviti kod Željka Obradovića u timu.

"Eto, moram da kažem da mi je drago, da ne bude da samo Hrvati idu u Srbiju da postanu bolji igrači, nego imamo sada primer da je jedan Srbin došao u Hrvatsku i postao bolji. Drago mi je zbog njega i njegove sjajne familije, znam da ga očekuje izazovan period, jer nije mala stvar preći u Partizan. Očekuju ga velike odgovornosti, veliki izazovi sa kojima mora da se izbori. Sigurno nije lako, ali mislim da će mu biti lepo", rekao je Jusup.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()