Evroliga: Slukas spreman za Fenerbahče, Sikma za Armani i Partizan

Zeleni i dalje bez Papapetrua, crveno-beli bez Vilijamsa-Gosa

16.10.2023. 11:06
  • Podeli:
Kostas Sloukas-652cfce1c7ff5.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Panatinaikosa Kostas Slukas oporavio se od povrede i biće spreman za meč 3. kola Evrolige protiv Fenerbahčea, prenosi Basketnjuz.

Slukas je odradio trening u nedelju i biće u timu na duelu sa Fenerbahčeom. On je zbog povrede propustio mečeve sa Bajernom u Evroligi i Peristerijem u grčkom šampionatu.

Grčka agencija SDNA navodi da Joanis Papapetru neće biti u timu zbog povrede levog kolena.

Fenerbahče će u utorak od 19.15 časova dočekati Panatinaikos u 3. kolu Evrolige.

Sređivanje i Olimpijakosovog sastava

I drugi atinski klub će biti jači u narednom kolu Evrolige. Košarkaš Olimpijakosa Luk Sikma biće spreman za naredna dva meča u Evroligi protiv Armanija i Partizana

Sikma je 8. oktobra povredio list na meču grčkog šampionata protiv Arisa. Prema prvim procenama američki košarkaš je zbog povrede trebalo da pauzira najmanje dve nedelje.

"Sikma će biti među 12 igrača za meč protiv Armanija u Milanu. On je počeo da trenira, biće u timu za naredna dva meča u Evroligi", izjavio je trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas posle pobede Olimpijakosa nad AEK-om.

Barcokas je dodao da će narednih dana biti poznato da li će Najdžel Vilijams-Gos biti spreman za mečeve sa Armanijem i Partizanom u Evroligi, pošto se još u potpunosti nije oporavio od povrede noge.

Olimpijakos će 17. oktobra gostovati ekipi Armanija, a dva dana kasnije na svom terenu dočekaće ekipu Partizana.
 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()