Fenerbahče: Madar se žalio na delimičan gubitak vida

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Izraelac morati na dužu pauzu

03.12.2023. 12:23
  • Podeli:
Jam Madar_KKP-64ae6d080e4e8.webp Foto: KK Partizan

Izraelski košarkaš Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta u kom je sa tribina bačen predmet koji ga je pogodio u glavu, saopštio je njegov klub Fenerbahče na zvaničnom sajtu. 

Turski klub je izdao saopštenje povodom incidenta u kom su navijači Bešiktaša pogodili bivšeg igrača Partizana u oko, pretpostavlja se kovanicom. 

"U prvom poluvremenu meča u dvorani "Sinan Erdem" u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom delu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvreme posle intervencije lekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu. Posle meča, naš košarkaš se žalio na delimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno posle dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što pre oporaviti", piše u saopštenju Fenerbahčea.

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Madar morati na dužu pauzu i da li će biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u sredu i petak, kad Fenerbahče u Evroligi gostuje Baskoniji pa Barseloni. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()