Fenerbahče se ubrzano pojačava: Sestin stigao na godinu ili dve

Turksi klub je potpisao dvojicu pre Amerikanca i čeka ga još jedan ugovor

14.07.2023. 12:04
  • Podeli:
Nate Sestina_Profimedia-64b117f6a8e81.webp Foto: Profimedia

Američki košarkaš Nejt Sestina (26) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je turski klub.

Sestina je prošlu sezone proveo u Turk Telekomu, koji je stigao do finala Evrokupa gde je turski klub poražen od Gran Kanarije (71:67). On je u ovom takmičenju prosečno postizao 10,4 poena i imao je 4,6 skokova i jednu asistenciju.

Američki košarkaš je profesionalnu karijeru počeo u G ligi gde je nastupao za Long Island Netse, a potom je igrao za Hapoel Holon, Merkezefendi i Turk Telekom.

Ugovore sa Fenerbahčeom su potpisali Jam Madar i Sertač Šanli, a turski klub bi uskoro trebalo da ozvaniči i transfer Jorgosa Papajanisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()