Fenomenalan gest delegacije Golden Stejta u Beogradu: Posle sahrane obišli Dekijev bivši klub

Veliko poštovanje Golden Stejt Voriorsa za Milojevića

13.02.2024. 19:52
  • Podeli:
dejan milojević, golden stejt voriors - 22 nov 2023 - profimedia (2)-65b0e5f738e3a.webp Foto: Profimedia

Košarkaški svet ovog ponedeljka u suzama se oprostio od legendarnog košarkaša i trenera, Dejana Milojevića, koji nas je prerano napustio 17. januara, a među brojnim ljudima koji su došli da se oproste od legendarnog košarkaša i stručnjaka bio je i trener Golden Stejta Stiv Ker, kao i čelnici Golden Stejt Voriorsa.

Posle sahrane slavnog košarkaša, delegacija Golden Stejta želela je da posetii klub u kojem je Milojević radio, KK Mega.

"Povodom prerane smrti Dejana Milojevića, prvi trener Steve Kerr zajedno sa delegacijom Golden State Warriors-a došli su u Beograd na poslednji pozdrav našem Dekiju. Nakon sahrane Mike Dunleavy Jr, Zaza Pachulia i Yarone Arbel posetili su halu u kojoj je Deki proveo najveći deo svoje trenerske karijere i koja nosi njegovo ime: Trening Centar 'Dejan Milojević'", stoji u Instagram objavi ovog kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()