Filip Rebrača novi košarkaš Borca iz Čačka

Tokom prošle sezone, prosečno je beležio 14 poena, a imao je i 7,5 skokova, kao i dve asistencije

04.08.2023. 17:24
  • Podeli:
KK Borac Čačak_KK Crvena zvezda_Ognjen Kuzmić_Milan Milovanović_Foto Tanjug Tara Radovanović-63a880b32be3d.webp Foto: Tanjug / Tara Radovanović

Mladi srpski centar Filip Rebrača, sin Željka Rebrače, karijeru će nastaviti u ekipi Borca iz Čačka, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Rebrača je minulu sezonu proveo u NCAA ligi, na Ajova koledžu. Tokom prošle sezone, prosečno je beležio 14 poena, a imao je i 7,5 skokova, kao i dve asistencije.

Pre Filipa Rebrače, Borac su pojačali i Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić i Kruz Perot-Hant.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()