Fino društvo: Paspalj izabrao najbolju petorku polufinala ABA lige

U finale su prošle ekipe Crvene zvezde i Partizana koje će svoj međusobni okršaj imati u prvom meču 13. maja

11.05.2024. 21:11
  • Podeli:
Kevin Panter Partizan_ABA-648f64f0b6152.webp Foto: ABA liga

Regionalna ABA liga izdvojila je pet najboljih košarkaša polufinalnih serija u tom takmičenju.

U finale su prošle ekipe Crvene zvezde i Partizana koje će svoj međusobni okršaj imati u prvom meču 13. maja.

Pre toga je liga odredila najbolju petorku polufinala, u kojoj su se našli Kevin Panter iz Partizana, Nikola Đurišić iz Mege, Rokas Giedraitis i Luka Mitrović i Zvezde i Kenan Kamenjaš iz Budućnosti.

Njih je izabrao Žarko Paspalj, proslavljeni srpski košarkaš. Partizan je do finala u kom brani titulu stigao posle tri meča polufinala protiv Budućnosti.

U majstorici su crno-beli slavili sa 100:86, dok je Zvezda u dva meča polufinala bila prejaka za Megu. Partizan i Zvezda su se i prošle godine sastali u finalu regionalnog takmičenja.

Tada je bolji bio Partizan koji je imao prednost domaćeg terena. Ovog puta se prvi meč igra na Zvezdinom terenu zbog plasmana u ligaškom delu ABA sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()