Flečer Megi ostaje u Podgorici: Budućnost nova lokacija

Amerikanac sa iskustvom u ABA ligi

04.07.2023. 15:44
  • Podeli:
kos-i-lopta-foto-slavko-midzir-pixsell.jpg

Američki košarkaš Flečer Megi (26) novi je član podgoričke Budućnosti, saopštio je crnogorski klub na zvaničnom sajtu. 

Megi je u Budućnost stigao iz gradskog rivala Studentskog centra, a nije objavljena dužina potpisanog ugovora. 

Prethodne sezone Megi je u ABA ligi postizao 13,8 poena uz procenat šuta za tri poena od neverovatnih 42.2%, ističe se na sajtu Budućnosti. Sa 146 ubačenih trojki u prethodne dve sezone najbolji je šuter u regionalnoj ligi.

Posle Andrije Slavkovića i Andrije Grbovića Megi je treće pojačanje Budućnosti za sledeću sezonu u kojoj je klub najavio veći budžet i veće ambicije u ABA ligi i Evrokupu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()