Forest pred Zvezdu: "Moramo da naučimo iz grešaka sa prošle utakmice"

Meč se igra u sredu od 20 sati u Boegradskoj areni

08.10.2024. 18:35
  • Podeli:
forest profimedia-670559bf64a0a.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Baskonije u okviru drugog kola Evrolige gostuju ekipi Crvene zvezde. Plejmejker Baskonije Trent Forest je izneo očekivanja pred dolazak u Beograd.

"Moramo da naučimo iz grešaka sa prošle utakmice i da odemo u Beograd da odigramo kao tim. Ako budemo jedinstveni i budemo igrali jedan za drugog, biće nam dobro", izjavio je Amerikanac.

"Španska liga je veoma zahtevno takmičenje. Moramo biti spremni za svaki meč i da napredujemo".

Bivši igrač Atlanta Hoksa je debitant u Evroligi. On je istakao da ima prostora za napredak.

"Za sada mislim da se dobro prilagođavam. Osećam da učim i napredujem sa svakom utakmicom, slušam trenere, gledam video analize… Takođe se privikavam na razlike između Evrolige i ACB lige, ali najvažnije je da se iz utakmice u utakmicu osećam sve bolje. Brinem o svom telu, trudim se da redovno idem u teretanu i dižem tegove, kao i da odlazim na tretmane kod fizioterapeuta, što mi uvek pomaže."

Forest se zahvalio navijačim na podršci protiv Partizana i Andore.

"Navijači su neverovatni. Govorili su mi o atmosferi, ali moram priznati da je bila još bolja nego što sam očekivao, što je izuzetno pozitivno. Prijatelji i porodica su mi pisali iz Amerike baš zbog toga, komentarišući koliko su navijači Baskonije strastveno uključeni u igru",  zaključio je Forest.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()