Furnije kažnjen: Šut lopte mnogo košta u NBA

Detroit je na svom terenu pre dva dana poražen od Majamija

19.03.2024. 10:56
  • Podeli:
Evan Furnije-65f9610ab5bcc.webp Foto: AP Photo/Paul Sancya/Tanjug

Košarkaš Detroita Francuz Evan Furnije kažnjen je sa 25.000 dolara zato što je šutnuo loptu na tribine po završetku meča sa Majamijem, saopštila je NBA liga.

Detroit je na svom terenu pre dva dana poražen od Majamija rezultatom 104:101. Majami je do pobede stigao trojkom Bema Adebaja u poslednjoj sekundi. Furnije je potom po završetku meča šutnuo loptu na tribine. 

Francuski košarkaš je početkom februara stigao u Detroit iz Njujorka. On je pre Njujorka u NBA ligi igrao za Boston, Orlando i Denver.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()