Gasol otkrio andegdotu o Jokiću: Imam veoma kul priču sa Nikolom

Sve počinje na jednoj svadbi u Novom Sadu

16.02.2024. 19:12
  • Podeli:
Mark Pau i Andrija Gasol-65bb45f44f9d4.webp Foto: Profimedia

Španski košarkaš Mark Gasol, od skoro penzioner, do skoro reprezentativac Crvene furije i NBA igrač, čak i šampion, otkrio je priču iz vremena kada je igrao za Memfis Grizlije, Anegdota je vezana za srpskog centra Nikolu Jokića sa jedne svadbe u Srbiji, 2009. godine. 

U to vreme Nikola je imao 14 godina, ali su njegova braća bila starija i bila su gosti na pomenutoj svadbi.

"Ima veoma kul priča sa Nikolom. Upoznao sam njegovu braću, ne znajući da su njegovi, na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu. Bilo je to posle moje prve godine u NBA. Posle mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično igra košarku. Poručio sam im da mu želim svu sreću", iskren je bio Gasol i nastavio:

"Godinama kasnije, na utakmici u Denveru, video sam ih na tribinama kako skaču i viču na mene. Tamo su mi rekli: "To je naš brat." Bio je to Nikola Jokić. On je jako dobar, da. Bili su u pravu i tada. Moram da kažem da su i dva njegova brata takođe MVP".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()