Večeras NBA duel u Beogradu: Adetokumbo protiv Jokića

Spektakl u Beogradskoj areni

22.07.2024. 09:00
  • Podeli:
Nikola Jokić_Janis Adetokumbo_Foto Tanjug_AP Photo_David Zalubowski (1)-641ff83a5ae49.webp Foto: Tanjug / AP Photo / David Zalubowski

Košarkaši Srbije od 20.00 igraju posledjnji meč pred polazak na Olimpijske igre u Parizu.

Naši momci će pre odlaska u Lil imati generalnu probu pred našim navijačima, a protivnik će biti selekcija Grčke. 

Srbija je tokom pripremnog perioda dva puta savladala Holandiju, pobedila je Francusku u Lionu, a u Abu Dabiju izgubila je od Australije i  Sjedninjenih Američkih Država.

Večeras će Grčka biti predvođena seloektorom Vasilisom Spanulisem i jednim od najboljih igrača na svetu, NBA asom Janisom Adetokumbom. 

Nakon tog susreta, a pre puta u Francusku, selektor Pešić spisak od 15 igrača treba da skrati na 12 imena koji će braniti boje Srbije na OI.

Srbija na OI igra u grupi C sa SAD, Južnim Sudanom i Portorikom u Lilu i nada se završnici u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()