Grbović: Zamislite da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a zvižde svojima

Rađa i Kukoč su stvarno košarkaške "planine", nema ništa protiv Hrvata bivši igrač Partizana

29.03.2024. 17:52
  • Podeli:
Tan2024-03-2822231708_1 toni kukoc foto marko djokovic-6606f842a14d4.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Na evroligaškoj utakmici Partizan - Olimpijakos bilo je mnogo pomešanih emocija. Navijači crno-belog tima su ovacijama i aplauzima pozdravili legende YU košarke, hrvatske igrače i reprezentativce SFRJ Splićane Tonija Kukoča i Dina Rađu koji su došli kao specijalni gosti na meč, ali su izviždali svog bivšeg igrača, povređenog centra Olimpijakosa Nikolu Milutinova, koji je došao u samostalnoj režiji na utakmic i od Mlađana Šilobada dobio počasni dres. 

Ništa od toga ne može da shvati bivši igrač Partizana, direktor "Štark arene", dvorane u kojoj se sve pomenuto dešavalo, Goran Grbović.

"Razumem da Toni Kukoč i Dini Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi svom igraču", rekao je legendarni igrač Partizana Goran Grbović.

Nekadašnji kapiten crno-belih u izjavi za "Kurir" prokomentarisao je nesvakidašnju situaciju uoči utakmice Partizan - Olimpijakos.

"Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima. To se nikada neće desiti. To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno", istakao je Grbović.

Olimpijakos je pobedio Partizan 74:69 i značajno smanjio šanse crno-belih u borbi za plej-in.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()