Greg Popovič o Dejanu Milojeviću: Čekala ga je blistava budućnost

Stiv Ker mu je bio jako, jako privržen, rekao je iskusni američki trener

18.01.2024. 11:23
  • Podeli:
greg popovich foto profimedia-64aa78bca6a4e.webp Foto: Profimedia

Šef stručnog štaba košarkaša San Antonija Greg Popovič izjavio je da je Dejan Milojević bio trener blistave budućnosti, prenose američki mediji.

Popovič je na konferenciji za medije posle poraza svog tima od Bostona rezultatom 117:98 govorio o Milojeviću, koji je juče preminuo od posledica srčanog udara. Milojević je bio pomoćni trener Golden Stejta.

"Milojević je bio sa nama 2017. godine. Dobar trener, dokazao se sa nekoliko različitih timova tokom leta i onda se vratio kako bi radio u Crnoj Gori i Beogradu. Stiv Ker je bio jako, jako privržen Milojeviću. Nikada nismo proveli mnogo vremena zajedno", rekao je Popovič, prenosi I-Es-Pi-En.

Iskusni američki trener je istakao da je tužan zbog smrti srpskog kolege.

"Razgovarao sam sa nekim ljudima u Beogradu i znam da su utučeni zbog ovoga što se desilo. Bio je trener tako blistave budućnosti. Sve ga je čekalo. Mislim da mu je ovo bila treća godina sa Kerom i znam da mu je sve išlo. Zato su mnogi utučeni zbog njegovog odlaska", dodao je Popovič.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()