Grin izbegao suspenziju zbog udaranja saigrača

Dejmond je ovim incidentom narušio poverenje i pokvario atmosferu, ali mu dajem šansu da sve ispravi, rekao je trener Golden stejta

12.10.2022. 15:18
  • Podeli:
golden state warriors_profimedia-1665575414564.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Golden stejt Voriorsa Stiv Ker izjavio je da jedan od iskusnijih igrača u ekipi Drejmond Grin neće biti suspendovan zbog udaranja saigrača Džordana Pula.

Dvojica košarkaša šampiona NBA lige sporečkala su se nedavno na treningu, a potom je Grin "nokautirao" Pula pred ostatkom ekipe.

"Neće biti suspenzije, samo novčana kazna. Već osam godina sarađujem sa Drejmondom Grinom, imali smo više nesuglasica, ali ja mu verujem. On je ovim incidentom narušio poverenje i pokvario atmosferu, ali mu dajem šansu da sve ispravi jer mislim da je to zaslužio i čini se da se ceo tim tako oseća. Proces kroz koji prolazimo je iscrpljujuć i ovo je sigurno najveća kriza kroz koju ja prolazim kao trener. Stvari su prilično ozbiljne", izjavio je Ker, a preneli Bličer riport, Jahu sports i brojni američki mediji.

Grin se nakon incidenta izvinio Džordanu Pulu i njegovoj porodici jer je snimak nemilog događaja isplivao u javnost.

"Pogrešio sam. I zbog toga sam se izvinio timu i Džordanu. Sada mi je cilj da ponovo izgradim poverenje u svlačionici. Ja sam manjkavo ljudsko biće. Omanuo sam kao vođa, omanuo sam kao čovek", poručio je Grin.

Drejmond Grin je od 2012. godine u Golden stejt Voriorsima koji su ga izabrali kao 35. pika na NBA draftu. Sa ekipom iz San Franciska osvojio je četiri titule NBA šampiona.

Džordan Pul je među "ratnike" stigao 2019. godine kao 28. pik na draftu i učestvovao je u osvajanju šampionske titule prošle sezone.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()