Grin o Milojeviću: Izgubili smo veliku i neverovatnu osobu

Dejan je od 2021. godine do smrti radio kao pomoćni trener Golden Stejta

23.01.2024. 21:46
  • Podeli:
Tan2024-01-1721481728_5 dejan milojević AP PhotoJeff Chiu1-65a8d6d8d3710.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Košarkaš Golden stejta Drejmond Grin izjavio je da je košarkaški svet odlaskom Dejana Milojevića izgubio neverovatnu osobu.

"Ne znam da li je uopšte imao neku lošu osobinu. Uvek je bio pametan. Pametan kao đavo. Radostan i donosio je sjajnu energiju. Uvek osećaš njegovo prisustvo. Onda ti dođe, rukuje se, zagrli te, nasmeje se i pita šta ima brate. To dobiješ od Dekija. Izgubili smo veliku, neverovatnu osobu", izjavio je Grin u svom podkastu.

Foto: Profimedia

Milojević je preminuo 17. januara u 47. godini od posledica srčanog udara. 

On je od 2021. godine radio kao pomoćni trener Golden Stejta. 

Milojević je od 2004. do 2006. igrao za Partizan, a od 2012. do 2020. je bio trener prvog tima Mege.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()