Grin odbio da ostane u Golden Stejtu, u klubu očekuju čudo

Grin je bio jedan od ključnih igrača Voriorsa u osvajanju četiri titule NBA šampiona

20.06.2023. 12:51
  • Podeli:
Drejmond Grin-6491847e287c5.webp Foto: Profimedia

Generalni menadžer Golden Stejta Majk Danlivi izjavio je da bi voleo da se Drejmond Grin predomisli i da nastavi karijeru u košarkaškom klubu iz San Franciska, prenose američki mediji.

Grin je odlučio da odbije automatsko produženje ugovora sa Golden Stejtom u vrednosti od 27,6 miliona dolara. On je odlučio da pregovara sa drugim klubovima.

"Zaista želimo Drejmonda nazad. Ono što on znači ovoj organizaciji i timu je pobeđivanje na najvišem nivou i osećamo da moramo da ga imamo sa nama", rekao je Danlivi.

Američki mediji podsećaju da je Grin bio jedan od ključnih igrača Voriorsa u osvajanju četiri titule NBA šampiona. On je prošle sezone imao učinak od 8,5 poena, 7,2 skoka i 6,8 asistencija po utakmici.

Golden Stejt je prošle sezone eliminisan u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige od Los Anđeles Lejkersa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()