Grobari će se oduševiti: Vilijams Gos na korak od povratka u Partizan?

Crno-beli naciljali novo pojačanje

18.06.2024. 20:48
  • Podeli:
kk olimpijakos, kk fenerbahče, za treće mesto evroliga, fajnal for - 26 maj 2024 - profimedia-66536dbf1129f.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan je ostao bez Kevina Pantera, pošto je kapiten crno-belih sporazumno raskinuo ugovor sa klubom, dok su već naciljali i novo pojačanje, bar kako tvrdi poznati novinar Mateo Andreani. 

Naime, Partizan bi da u svoje redove vrati Najdžela Vilijamsa Gosa.

On trenutno nastupa za Olimpijakos, a pre toga je imao i epizode u Juta Džezu, potom Lokomotivi Kuban, ali i Real Madridu, odakle se ovog leta vratio u Grčku.

Kako tvrdi Andreani, Najdžel Vilijams Gos još ne zna svoju budućnost u Olimpijakosu, zbog čega Partizan i vreba svoju šansu da ga privoli nazad u Beograd.

Nije tajna da ga navijači obožavaju, ali i da Najdžel Vilijams Gos gaji simpatije prema bivšem klubu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()