Grobari prepoznali trenutak: Rasprodata Arena i za Real i za Baskoniju

U razmaku od dva dana crno-beli dočekuju španske predstavnike, a ulaznica u prodaji za oba meča više nema

19.03.2024. 18:48
  • Podeli:
Navijači Partizana-65c62a42d2098.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Duplo kolo Evrolige donelo je ove nedelje pravi spektakl za navijače Partizana. U razmaku od dva dana crno-beli dočekuju španske predstavnike, a ulaznica u prodaji za oba meča više nema.

Košarkaši Partizana isped sebe imaju duplo kolo, a duele protiv Baskonije, odnosno Real Madrida igraju u "Štark Areni", a samo nekoliko minuta pošto su crno-beli objavil da je najveća dvorana na Balkanu rasprodata za prvi meč, klub iz Humske je obelodanio da su planule i ulaznice za duel protiv "kraljevskog kluba" koji je na programu u četvrtak.

Prvi rival crno - belih biće Baskonija, a taj meč na programu je od 20.30 časova. Samo dva dana kasnije, tačnije u četvrtak od 20.30 časova Partizan će odmeriti snage sa Realom iz Madrida. Pomenuti mečevi biće od velike važnosti za izabranike Željka Obradovića jer bi u slučaju povoljnog rezultata bili nadomak plasmana u plej-in.

Partizan trenutno zauzima deseto mesto na tabeli sa skorom 13-16.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()