I Baksi su pali: Denver slavio, Jokić briljirao

Nagetsi nastavili niz, a u sledećem kolu igraju derbi Zapada

30.01.2024. 08:01
  • Podeli:
Nikola Jokic-65b89e1b9a057.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Milvokija u prvenstvenoj utakmici NBA lige sa 113:107, a Nikola Jokić je ostvario novi tripl-dabl.

Srpski košarkaš je postigao 25 poena, uz 16 skokova i 12 asistencija.

Džamal Marej je pobedi Denvera doprineo sa 35 poena, Majkl Porter je dodao 13, a Kentavijus Koldvel-Poup 12 poena.

Janis Adetokunbo je predvodio Milvoki sa 29 poena, 12 skokova i četiri asistencije, Bruk Lopes je postigao 19, dok je Demijan Lilard ubacio 18 poena.

Nagetsima je ovo peta pobeda u nizu i sada su na skoru 33/15, a naredni rival im je prvi tim Zapada, Oklahoma kojoj idu u goste.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()