I Bogdanoviću zasluge za dolazak Kaminskog: 'Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala'

Američki centar potpisao je ugovor sa Partizanom do leta 2024. godine

18.08.2023. 14:57
  • Podeli:
Frenk Kaminski instagram-64df6acc0dd45.webp Foto: Instagram/Printscreen/@fskpart3

Američki centar i novi košarkaš Partizana Frenk Kaminski izjavio je da je uzbuđen zbog prilike da zaigra za "crno-bele", prenosi Mocartsport.

Kaminski je sa novim klubom potpisao ugovor do leta 2024. godine.

"Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podrška navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima. Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoju i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to", istakao je Kaminski.

Dodaje da mu je razgovor sa Bogdanom Bogdanovićem pomogao oko odluke.

"Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora. Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima", zaključio je američki centar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()