Igokea dobar domaćin: Košarkaši CSKA i Galatasaraja uživaju u Banjaluci

Međunarodni turnir povodom 50. rođendana Igokee ostaće svima u lepom sećanju

08.09.2023. 10:00
  • Podeli:
Turnir Košarka Igokea Banjaluka CSKA 1-64f8c2af98d37.webp Foto: UNA

Košarkaši klub CSKA boravi u Banjaluci na Međunarodnom turniru koji je organizovan povodom 50. rođendana KK Igokea. Rusima je to ujedno i priprema za narednu sezonu, koju će, kao i prethodnu, igrati samo u VTB ligi. 

Koliko su i dalje moćni pokazali su na prvom meču, protiv domaćina, kada su na spektakularnom terenu pod otvorenim nebom slavili sa 82:66. 

A kako se Rusi osećaju u Banjaluci pokazuju svakodnevno na svom isntagram profilu, uz reči zahvalnosti domaćinu na pozivu i gostoprimstvu. 

Ljudi iz CSKA su se u Banjaluci sreli sa nekadašnjim igračem i kapitenom reprezentacije Srbije Nenadom Krstićem, koji je pozdravio sve navijače moskovskog kluba.

Zbivanja sa rođendana Igokee prenosi i Galatasaraj. Turski evroligaš je svoj prvi meč igrao u hali i potpuno je zadovoljan dobrodošlicom. Svoj video ambijenda u kom igraju potpisali su sa haštagom bori se kao lav (#fightlikealion)

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()