Igrači spasili trenera od otkaza: U Žalgirisu sve po starom

Postoji mnogo tračeva i nagađanja posle utakmice sa Partizano, piše u saopštenju kluba

15.12.2023. 15:29
  • Podeli:
Kazis Maksvitis-657c62cd444d0.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Žalgiris demantovao je nagađanja pojedinih medija da će trener Kazis Maksvitis dobiti otkaz zbog serije poraza u Evroligi

"Postoji mnogo tračeva i nagađanja posle utakmice u četvrtak. Želimo da Vas uverimo da naš trener Kazis Maksvitis ima potpuno poverenje kluba i da će nastaviti da vodi ekipu", navodi se u saopštenju kluba objavljenom na zvaničnom sajtu.

Spekulacije su stigle posle poraza u Kaunasu od Partizana (85:93), a litvanski mediji pišu da su "trenera spasili igrači, koji su tražili od kluba da ne dobije otkaz". 

Skor Žalgirisa u Evroligi je 5/9, a pred ekipom je izuzetno težak raspored, gostovanje Fenerbahčeu, koji je promenio trenera, pa utakmice kod kuće protiv Barselone i Makabija.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()