Indeks korisnosti 22,6: Obradovićev pulen MVP Evrolige za februar

Tokom meseca prosečno je beležio 20,3 poena, 6 skokova i 3,7 asistencija

04.03.2024. 15:38
  • Podeli:
majk džejms, 2 feb 2024 - profimedia-65e5d3fcda81a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Monaka Majk Džejms proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige za februar, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

U saopštenju se navodi da je Džejms predvodio Monako do tri pobede u februaru u Evroligi. Izabranici Saše Obradovića su od 1. februara do 1. marta u Evroligi pobedili Fenerbahče (76:69), Virtus (81:78) i Barselonu (77:67).

Džejms je tokom februara prosečno beležio 20,3 poena, šest skokova, 3,7 asistencija, uz prosečan indeks korisnosti 22,6.

Košarkaši Monaka se nalaze na četvrtom mestu na tabeli Evrolige sa 17 pobeda i 10 poraza.

Monako će u četvrtak na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u 28. kolu Evrolige.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()