Itudis: Namestilo se da baš Madar pogreši protiv Partizana

Publika je nosila Partizan, ali je navijanje bilo tako i u prvom poluvremenu pa smo opet imali veliku prednost, kaže trener Fenerbahčea

10.11.2023. 08:31
  • Podeli:
Dimitris Itudis-654ddc18791c2.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Trener košarkaša Fenerbahčea Dimitris Itudis dobro poznaje mentalitet navijača u Beogradu i voli da dođe u Srbiju. Tu sportsku dozu neizvesnosti posebno nosi sa sobom od kada je njegov učitelj i kum Željko Obradović postao trener Partizana

Baš tako je bilo i na poslednjem Grkovom gostovanju, kada je njegov Fenerbahče, posle preokreta, u finišu meča, poražen od crno-belih pred punim tribinama "Štark arene" (84:85). Itudis je i ovog puta bio zadovoljan ambijentom, ali je naglasio da navijači nisu bili presudni za poraz njegove ekipe. 

"Čestitam Partizanu. Bila je veoma zanimljiva i neizvesna utakmica. Iako smo bili oslabljeni kontrolisali smo veći deo utakmice. Atmosfera je bila izvanredna, to je ono što je košarci potrebno. Publika je nosila Partizan, ali je navijanje bilo tako i u prvom poluvremenu pa smo opet imali veliku prednost", rekao je Itudis na konferenciji za medije posle utakmice.

Itudis se osvrnuo i na košarkaša Fenerbahčea Jama Madara, koji je napravio dve ključne greške u finišu meča i tako pomogao bivšem klubu da dođe do pobede. 

"Madar je bio pod ogromnim pritiskom, kako sa tribina, tako i zbog situacije u njegovoj državi. Namestilo se da on izgubi važnu loptu i promaši otvoren šut, ali cela ekipa je birala loša rešenja u finišu meča", zaključio je Itudis.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()