Itudis objavio spisak igrača za SP: Prelomio i Adetokumbo

Najiskusniji igrači će propustiti ovogodišnji Mundobasket

20.07.2023. 12:31
  • Podeli:
Dimitris Itudis-63ee79272873b.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške repezentacije Grčke Dimitris Itudis objavio je širi spisak igrača koji će početi pripreme za Svetsko prvenstvo, saopštio je Košarkaški savez Grčke na zvaničnom sajtu. 

Itudis je suočen sa otkazima Nika Kalatesa i Kostasa Slukasa, ali Grčka i dalje ima izuzetno kvalitetnu ekipu predvođenu NBA zvezdom Janisom Adetokumbom i igračima Olimpijakosa Kostasom Papanikolauom i Tomasom Valkupom, a u timu je i doskorašnji član Partizana Joanis Papapetru.

Na spisku Itudisa su: Kostas Papanikolau, Janis Adetokumbo, Kostas Adetokumbo, Tanasis Adetokumbo, Janulis Larencakis, Joanis Papapetru, Dimitris Agravanis, Jorgos Papajanis, Mihalis Luncis, Dinos Mitoglu, Lefteris Bohorides, Panajotis Kalaicakis, Nikos Rogkavopulos, Dimitris Moraitis, Nikos Hugkaz, Jorgos Calmporis, Vasilis Toliopoulos, Dimitris Flionis, Manos Hacidakis, Lefteris Mancukas, Tomas Valkup i Vangelis Zugris.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()