Ivanović pred treći meč sa Partizanom: Moramo da pokažemo jaku odbranu i tečan napad

'Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga'

17.06.2023. 18:13
  • Podeli:
Duško Ivanović-63f1d2ccbd3a4.webp Foto: Dimitrije Nikolić/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je pred treću utakmicu finala ABA lige protiv Partizana, da njegov tim sutra mora da pokaže jaku odbranu i tečan napad.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20:30 časova dočekuju ekipu Partizana u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige. "Crno-beli" trenutno vode u seriji sa 2:0.

"Biće teško, kao i svaka utakmica finalne serije. Partizan igra sa puno samopouzdanja iskoristili su prednost domaćeg terena, imali u pojedinim igračima poput Smailagića i Anđušića dodatne adute. Mi sa druge strane moramo da damo maksimum u onome što smo igrali najbolje ove sezone, a to su izuzetno jaka odbrana, tečan napad i velika energija", istakao je Ivanović za klupski sajt.

Još jednom je iskusni stručnjak pozvao navijače da podrže klub na fer i sportski način.

"Znam da će nam naši navijači dati veliku podršku u nedeljnoj utakmici, uvek je bilo tako i mnogo znači, samo ih molim da navijaju sportski i korektno, da ne bacaju ništa na teren, da ne vredjaju nikoga, da zaista pokažemo da smo drugačiji i da nam pomognu isključivo navijanjem sa tribina", konstatovao je Ivanović.

Krilo "crveno-belih" Stefan Lazarević dodao je da ekipa mora da eliminiše neke nedostatke iz prve dve utakmice.

"Treća utakmica u seriji, idemo korak po korak sa željom da pobedimo u trećoj i produžimo seriju. Sada ćemo imati naše navijače kao ogromnu podršku. Ipak, na prvo mestu treba da eliminišemo neke nedostatke iz prve dve utakmice, odigramo još čvršće, agresivnije i dođemo do cilja, a prvi je pobeda u trećoj utakmici. Naši navijači znaju da prepoznaju važan trenutak, ovaj jeste važan, nismo bili u ovoj situaciji da smo krajem juna u ovakvoj seriji, sa ovolikom pauzom, sada i u rezultatskom zaostatku", zaključio je Lazarević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()