Izdat nalog za hapšenje Majlsa Bridžisa: Prebio suprugu, platio kauciju i prekršio pravilo

Samo što je potpisao novi ugovor sa Šarlotom suočava se sa novim problemom

12.10.2023. 10:47
  • Podeli:
Majls Bridžis-6527b256360b9.webp Foto: AP Photo/Rusty Jones/Tanjug

Košarkaš Šarlot Hornetsa Majls Bridžis nema mira. On nije mogao da se suzdrži nego je, samo što je potpisao novi ugovor i izdržao suspenziju zabrane igranja 20 od 30 mečeva, iznova prekršio sudsku odluku koja mu je bila uslov boravka na slobodi. 

Bridžis je prošle godine u Los Anđelesu uhapšen zbog nasilja u porodici. Nevenčana supruga Mišel Džonson ga je optužila i javno obelodanila svoje fotografije posle brutalnog prebijanja. Ona je imala teške telesne povrede od potresa mozga, preko pokidane bubne opne, frakture nosa, pokidanih mišića, do modrica i ogrebotina. Američki sportista je tada platio kauciju da bi se branio sa slobode i dobio desetogodišnju zabranu prilaska ženi koju je pretukao. 

I sada je opet sebe doveo u problem jer je prekršio to pravilo. Prema informacijama WSOC iz Šarlota, izdata je naredba za hapšenje Bridžesa jer je u januaru razbio staklo na vozilu žrtve ispred njenog stana, samo nekoliko meseci nakon što je zabrana od 10 godina stupila na snagu.

Pored naloga za hapšenje, u sredu je izdata i krivična prijava za Bridžesa, prema WSOC-u, pri čemu nijedan od ovih dokumenata, koji datiraju od januara, još uvek nije dostavljen. Ako bude osuđen za kršenje zabrane, zatvorska kazna bi mogla da bude aktivirana.

Bridžis je propustio čitavu prošlu sezonu i činilo se da se njegova karijera vraća na pravi put nakon što je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 7,9 miliona dolara sa Hornetsima za predstojeću sezonu. NBA je prošle godine suspendovala Bridžesa na 30 utakmica, od kojih se smatra da je odslužio 20. Trenutno je predviđeno da završi tu suspenziju tokom prvih 10 utakmica ove sezone, nakon čega bi postao slobodan za igra. Međutim, sada je sve neizvesno s obzirom na to da postoje nove optužbe 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()