Izenađujuća vest: Kosta Runjaić dobio otkaz u Legiji

Jedan pod iz poslednjeg kola stigao je kao signal upravi kluba

09.04.2024. 15:16
  • Podeli:
Kosta Runjaić-66153f9c2b9cb.webp Foto: FK Legija

Posle godinu i po dana završila se trenerska misija Koste Runjaića (52) u Legiji iz Varšave

Najveće dostignuće srpskog trenera je osvajanje Kupa Poljske i vicešampion prvenstva. Prestonički klub u poslednje vreme nije bio impresivan. U nedelju, u odlučujućem kolu, remizirali su sa liderom Jagelonijom Bjalistokom (1:1), koja na tabeli zaostaje sedam bodova. Trenutak posle izveštaja sa utakmice, pojavila se šokantna vest o Runjaićevom nasledniku. 

Kako je potvrdio kasnije i predsednik kluba Runjaiću je uručen otkaz. Razlog su nedovoljno dobri rezultati ove sezone, novi gubitak šanse da se osvoji titula.

Poljski mediji se utrkuju oko vesti ko će biti novi trener, pominje se Gonsalo Fejo, koji predvodi Motor iz Lubina, ali je verovatnija opcija da će neko od pomoćnika da privede sezonu do kraja.

"U ime kluba želim da se zahvalim treneru Kosti Runjaiću što je vodio tim i što je učestvovao u našem razvoju na više nivoa. Zajedno sa trenerom osvojili smo trofeje, prošli u nokaut fazu evropskog kupa, obnovili smo se posle teškog perioda. Cenimo što je bio deo svih ovih dostignuća. Ipak, sada smo zaključili da je timu potrebna promena",rekao je predsednik Legije Zjelinski.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()